Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Två dagar i rad

UtställningarPosted by Eva Sun, October 20, 2013 20:00:44
Förra helgen hade Västernorrlands kennelklubb utställning på lördag och söndag. Lördag var det bl.a. grupp 9 och på söndag hade pudelklubben rasutställning smiley

Två dagar med möjlighet att titta på alla fina hundar och speciellt pudlar.

På lördag var Liza anmäld till juniorhandling och det var Jennifer som hon var tiillsammans med i ringen. Jennifer hade bara haft tillfälle att träna tillsammans med Liza en gång. Liza sprang riktigt fint i ringen och Jennifer var otroligt duktig som fick kontakt med henne och fick henne att springa så fint. Det är en konst att ställa upp en pudel fint så att vinklar visas bra och det gjorde Jennifer med bravur. Summa summarurm så var Jennifer fantastikt i ringen med Liza och det var roligt att få vara åskådare smiley

På söndag var det Pudelklubbens tur att hålla i ras utställning. 100 anmälda pudlar men alla var inte på plats. Det vara många fina ekipage att studera och alla fyra storlekar, toy, dvärg, mellan och stor och med färgvarianterna svarta, vita, bruna, silver, aprikos och röd.

Denna helg har haft ett fantastikt väder, friskt och soligt. Vovvarna och jag har varit i skogen, kastat boll och vandrat nere med havet. Det blir bra balansträning nere med havet då det är stenar som man får klättra på. Hoppas det blir lika underbart väder nästa helg.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.