Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Urax

UtställningarPosted by Eva Sun, September 22, 2013 08:44:14
Även förra helgen var vi i väg på utställning, Uppsala Läns Kennelklubb arrangerade den i Gimo, och det var Urax som var anmäld.

Det här var vår sista övernattning i husbilen för i år. Nu är det dags att göra den klar för besiktning och vinterförvaring. Lite tråkigt för det är mysigt att vara ute med den men det kommer en ny vår och ny sommar så småningom.

Vi kom i väg relativt tidigt på fredagen och det var fint väder, visserligen var det väldigt dimmigt och rått på lördag morgon. Solen tittade dock fram mitt på dagen så det var riktigt varmt när det var dags för Urax och mig att ge oss in i utställningsringen.Även den här gången hade Urax skoj smiley Domare för bl.a. storpudlar var Karin Linde-Klerholm och henne bedömning av Urax var Excellent, CK men det blev ingen placering den här gången i bästa han klass men han blev bästa veteran i sin ras.Kritiken han fick: 8,5 år, utmärkt helhet, välskuret maskulint huvud med fina mörka ögon. Fin mejsling under ögonen. Tillräcklig haka. Fullt bett. Bra längd på öronen. Utmärkt hals. Markerat förbröst. Bra kropp, aningen aningens lång i ländparti. Utmärktt kors. Bra vinkel bak. Fina tassar runt om. Rör sig parallellt fram & bak. Med tillräcklig steglängd från sidan. Trevligt temperament. Bästa veteran!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.