Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Snö

ÖvrigtPosted by Eva Sun, February 17, 2013 18:04:06

Så mycket snö det kommit i år och nu har mitten av februari passerat. Förra året var det 17 grader varmt i mars och det behövs nog även i år om det inte ska ta allt för lång tid för snön att försvinna.

Det har i vilket fall varit fina dagar nu i helgen, solen har tittat fram och det tinade en del under lördagen vilket märktes på väglaget. Liza och jag var till Hudiksvall för att shoppa hundmat och det blev två promenader i Hudik, det är bra att få möjlighet att träna i annan miljö än den hundarna är vana vid.

I dag har Urax friserats och sedan har det varit träning av både honom och Liza. Vi har jobbat med gå fint med och utan koppel och därefter blev det inkallning. Som grädde på moset fick de sedan leta godis i snön, det var trötta hundar efter träningen och som slumrar gott.

Zacko går för det mesta fritt nu för tiden när vi är ute på promenad, han håller sig i närheten och det räcker med att kalla på honom så kommer han riktigt snabbt. Det märks dock att han är stel i bakpartiet men han pinnar på och bjuder in till lek, så än hänger han med. För Zacko blev det söka godis på plan yta vilket räcker med tanke på att han är lite stel.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.