Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Älvsjö

UtställningarPosted by Eva Thu, December 22, 2011 19:20:26

Helena, jag och Liza har varit i väg på en tripp till Stockholm, närmare bestämt Stockholmsmässan och Älvsjö. Det var samma helg som det var kaos i trafiken men vi hade sådan tur att vi kom före långtradarna som fastnade och skapade köer. Vi såg på nyheterna senare på kvällen att det varit storm och snöoväder här hemma.

Vi gjorde ett stopp i Valbo för lite shopping, god lunch och kaffe med bakelse :-)

Väl framme på hotellet, som vi för övrigt hade svårt att hitta till, så var rummet riktigt varmt och om jag tycker det är varmt, då är det verkligen det.....

Liza fann sig väl tillrätta i rummet och busade med Helena. Efter att vi ätit en god middag och Liza fått sin doggy bag så slumrade hon gott

Även frukosten var god och det blev ytterligare en doggy bag till Liza men köttbullar, ost, leverpastej, skinka och äggröra. Därefter gav vi oss i väg till utställningen. Det var mycket folk i rörelse och jag hade planerat att köpa hundschampo och hundben men det var så trångt så det fick jag ge upp.

Utsällningen då, det var nio anmälda tikar till öppna klassen men hur gick det för Liza, jo, hon fick bedömningen Excellent och placering 2 i konkurrensklassen. Domare var Göran Bodegård och den hon kritik hon fick är:

Behändig storlek och format. Bra proportioner, något framskjutet frontparti. Rätt trevligt huvud, bra uttryck, bär halsen utmärkt , bra överliinje i rörselse, bra svansansättning. Önskar lite mer vinklar i bakstället. Utmärkt pälskvalitet.

Efter utställningen var det så dags att påbörja resan hem efter en trevlig och mysig helg. När vi passerat Arlanda och kommit några mil närmre Gävle hörde lillasyster av sig, de hade precis landat efter att ha varit i Thailand. De undrade om vi kunde tänka oss att vända om och hämta dem då de hade bokat tåg hem och skulle inte komma hem föränn sent på kvällen. Vi vände förståss och de blev så glada så nu har Helena och jag fått en stjärna i himlen. Nina och Charlie åkte med oss, Niklas och Sofie åkte med farmor och farfar. Alla kom vi välbehållna hem trots mindre bra väglag och vi fick även middag på gyllene måsen i Söderhamn.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nina Sun, December 25, 2011 20:25:50

Inte konstigt att ni hade svårt att hitta till hotellet - kartläsaren var ju inte med! :-)


Det var ju verkligen toppen att vi fick åka med er, trötta och hemma-sugna som vi var!


kram