Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Veckor går fort

ÖvrigtPosted by Eva Thu, February 14, 2013 20:18:44

Då har snart den här veckan gått, det är otroligt så fort veckorna går. Som tur är har det varit två dagar utan snöande, det har kommit så mycket snö i vinter, det blir stora högar efter skottning så snart blir det svårt att hitta någon stans att lägga snön. Idag var det inte så kallt och det kan bli långa sköna hundpromenader utan kramp i tassar för vovvarna och Zacko behöver inte ha "täcke" på sig när det är mildare väder. Motorvärmaren på bilen har inte fungerat heller så ur det perspektivet är också bra att det inte är så kallt.

I vinter har det inte varit några rådjur här, de har antagligast valt ett nytt ställe att husera på efter att E4 bygget startat. Bygget påverkar även trafiken, vissa dagar kan det vara en hastighet på 10 km på väg in mot stan och bilarna ligget tätt tätt efter varandra så det är svårt att ta sig utsmiley

I dag är det alla hjärtans dag och när jag kom hem från jobbet låg en chokladask bredvid min tallrik smiley Min käre man är allt bra go och han kan verkligen överraska en på alla sätt och vis. Vovvarna har också fått alla hjärtans godis.