Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Tonåring

FamiljPosted by Eva Sat, September 29, 2012 08:53:56
I dag fyller Pontus år och året han föddes var ett normalår som började på en fredag i den gregorianska kalendern. Det var året då bl.a.

- SVT startar marksänd digital-TV i Sverige i TV-kanalerna SVT1, SVT2 och nystartade SVT24
- Sveriges riksdag beslutar att fyra kasinon av internationell typ får öppna i Sverige
- Sverige blir världsmästare i handboll
- Tax-free försäljningen i flygplan och på båtar vid resor inom EU upphör med undantag för Åland och Kanarieöarna
- Sverige inför lag på vinterdäck mellan 1 december och 31 mars om vinterföre råder
- Världens befolkning passerar sex miljarder
- Det nya svenska pensionssystemet träder i kraft


Enligt det gamla österländska tänkandet förknippas varje år med ett djur och 1999 var Kaninens år. Trä, eld, vatten, metall och jord, de fem elementen, har var sitt år i den kinesiska kalendern. De ger djurtecknen olika karaktärer. Jordkaniner föddes året 1939 och sextio år senare, år 1999. Jordkaninen står med båda fötterna på jorden, de är förankrade i verkligheten. När den ger råd kan det låta hårt men det är ärligt menat. Att ha ett bra hemmaliv är viktigt för jordkaniner liksom pengar och materiella tillgångar.


Kaniner är okomplicerade, attraktiva, talangfulla och ambitiösa. Är förtrogna med sina egenskaper och överlämnar ledarrollen till någon annan. Kaniner är klarsynta och kan lätt bedöma personer, de upptäcker snabbt ärlighet eller falskhet hos andra. Kaniner har alltid ett stor umgängeskrets och gillar att roa andra.

I affärslivet är Kaniner kvicktänkta och duktiga på att fynda. De arbetar egentligen mycket hårt, även om det inte alls syns. Det är svårt att köra med Kaninen och den kan vara osentimental och tuff i affärer.

För Kaninen är familjen mycket viktig. De är mycket beskyddande då det gäller familj och vänner och ställer alltid upp. De har en stor portion medkänsla och är lätta att ha att göra med. Men känner de sig hotade kan de vara oberäkneliga, i svåra situationer kan de överlämna allt ansvar på andra. I en relation kan du bli övergiven om du pressar Kaninen för hårt. Kaninen är förstående och mjuka, de skulle aldrig utsätta någon för pinsamheter.

Pontus blir tonåring och det är en händelserik period i livet. Kroppen antar nya former och personligheten utvecklas, det är en resa från barndom till vuxenvärld.


Stor grattis på din dag och hoppas den blir bra.