Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Liza i Alfta

UtställningarPosted by Eva Mon, July 09, 2012 07:44:02

Vi har varit på utställning i Alfta och det blev vår första semestertripp med husbilen. Har verkligen längtat att få åka iväg med husbilen, förvisso blev det bara en natt som vi campade. Vi fick en riktigt bra plats att campa på.

Urax var chafför, Liza tittar sig omkring, Zacko sitter lungt på golvet och husse han läser tidigningen, så Urax var en bra chafför smiley

På utställningsdagen var det fint väder, varvat sol och moln, så det var inte för varmt för vovvarna. Domare var Charlotta Mellin och Lizas kvalitetspris blev Excellent och placering i konkurrensklass blev 3:a. Kritiken hon fick är:

Elegant tik, med härligt uttryck. Feminint välskuret huvud, något framskjuten skuldra, välutvecklat förbröst och kropp, något tunn stomme, fina tassar, brant kors, knappa vinklar bak, rör sig ändå bra med lätta eleganta rörelser. Utmärkt pälskvalitet. Välpresenterad.

På vägen hem blev det ett kort stopp i Söderhamn och därefter vid Ångersjön. Vid Ångersjön finns hundbad, ett härligt promenadstråk, en camping och restaurang med trevlig personal. Vi passade på att äta middag, rökt fläskfile och file mignon, kaffe och kaka efter maten, verkligen god mat.