Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Sundsvall

UtställningarPosted by Eva Sun, October 09, 2011 21:21:14

Den här helgen har det varit internationell hundutställning i Sundsvall så det blev ingen picknik denna helg trots att det var underbart väder både lördag och söndag.

Lördagen började med en bad hair day

Det blev dush, raka nos, tassar och klippning för Liza. Hittade en fästing på henne så det blev genomgång av både Urax och Zacko men hittade ingen på någon av dem. Döm om min förvåning när jag på söndag morgon trots det upptäckte en fästing på Urax. Tycker att de är så otäcka djur, när jag väl tagit bort dem går jag o lägger dem på en sten och eldar upp dem och min käre man tycker att jag eldar för länge på dem :-). Det brukar vara rådjur i skogen bakom vårt hus och även på campingen och vi har ju varit där två helger i rad, både lördagar och söndagar och fästingar brukar ju sitta på dem. Nästa helg blir det borstning av alla tre vovvarna om vi kommer iväg till campingen, beror lite på vädret för de gillar inte när det regnar, då får jag formligen släpa ut dem.

På söndag var det hundutställningen och när Nina kom blev Liza så lycklig över att se henne, hon hoppade, studsade och svansen gick runt i en väldig fart. Liza verkade ha skoj under hela tiden vi var där smiley.

Hur gick det då för Liza; Domar var Zake Ligita och handler var Nina, reslutatet blev Excellent och CK och kritiken lyder:

Corr type and proport. Nice head, corr express toppline. Corr develop body. Excell aungl in front, enough behind. Moves ok. A bit shy.

Passade även på att shoppa när vi var på hundutställningen, de hade en "stång" som man kan sätta fast på cykeln som underlättar när man har hund med på cykelturen. Det var en lyckad dag.