Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Fantastisk helg

ÖvrigtPosted by Eva Sun, September 25, 2011 20:02:10

Helgen har varit underbar med sin goa värme, dagen har börjat kylig men sedan har solen lyst med sin närvaro både under lördagen och söndagen.

På lördag städades husbilen ur så nu är den redo för vinterförvaring, inte så skoj att städa ur, det är desto trevligare på våren när det är dags att packa in allt för att kunna ge sig iväg till olika ställen i vårt avlånga vackra land.

I år har vi åkt drygt 600 mil, vi har bl.a. varit till Piteå, Umeå, Alfta, Östersund och på ett antal hundutställningar.

Idag packade vi ryggsäcken för en promenad till Fläsians camping. Hundarna har riktigt roligt då de får rusa runt fritt på stranden vilket är bra träning för deras muskler. Det är även mysigt med fika ute i naturen, kaffe och kaka blev det.

Storebror Bert var och hälsade på i helgen smiley, han har varit en del hos oss i sommar vilket jag tycker är skoj, han har mekat med sin bil men nu är den klar så nu får vi väl tyvärr se honom mer sällan.

För att knyta an till att vi bor i ett vackert land så finns det många ställen som är vackra, här är ett smakprov

Naturen i sig skiftar också utifrån tid på dygnet, just nu så pryder så många stjärnor himlen, det är så tjusigt och även månen går att se tydligare när det är mörkt på kvällarna.