Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Tjej helg

ÖvrigtPosted by Eva Sat, September 24, 2011 16:49:01

Förra helgen gav vi, Helana, Nina och jag oss iväg på en tur med husbilen. Första stoppet blev i Söderhamn och Dollarstore. De har Ajax skurmedel som inte finns att få tag i här. Dollarstore ska ju öppna i Sundsvall under oktober och jag hoppas de kommer att ha lika stort urval som i Söderhamn. Det blev även ett besök på gyllene måsen för att mätta våra magar.

Nästa anhalt blev Valbo, där finns ett hyfsat köpcentrum med över 60 butiker. Vi införskaffade även en onyttig middag i form av Pizza innan vi begav oss vidare till Högbo Bruk.

De har fina promenadområden och frilufts bad men det var inte något att fundera över om ett dopp skulle tas då sommarvärmen är över.

Söndag bjöd på utställning och Liza fick bedömningen excellent och kritiken var; Elegant, bra typ, välbalanserad, bra omfång, bra rörelser, torrt halsskinn. Domaren var från ryssland och heter Marian Kovalenko.

Även på vägen hem blev det ett stopp i Valbo köpcentrum, en tröja skulle bytas och sedan var det även dags för middag som den här gången var nyttigare, pasta med kyckling, pasta med köttfärssås.

Vi stannade även på Maxi i Hudiksvall för att bl.a. köpa hundmat och vid Ångersjön, en otroligt vacker rastplats som har ett fint promenadstråk i skogen.