Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

HUND2009

UtställningarPosted by Nina Thu, December 17, 2009 20:18:06

Jag gör ett nytt försök med att rapport från helgens utställning. Sist jag försökte så hängde sig allt och försvann! smiley

Hur som helst. I fredags bar det iväg söderut för mig, mams & Liza. Vi gjorde en avstickare till valbo köpcentrum på vägen ner och tänka sig, vi hittade en massa saker att shoppa! X antal timmar senare var vi framme i sthlm, älvsjö närmare bestämt. Vi hade bokat rum på Rica Talk hotell (de har just börjat med s.k. hundrum) och jösses så fint det var! Liza fick t.o.m. en present.

Liza testar hotellets sängar....godkänt!

Hur gick då utställningen? Det var 13 tikar i ökl. Liza var nästan sist i gänget och tappade sugen lite. Första varvet var tydligen inte alls roligt, och ännu tråkigare var det att vänta och vänta och vänta tills det var hennes tur. Jag lyckades leka igång henne tills dess att det var hennes tur, men min förkylning satte lite käppar i hjulet. Hur som helst, efter att alla hundar hade bedömts så valde domaren ut 5 hundar som fick gå vidare - vilket vi gjorde! Dock blev hon rädd när vi sprang för placering och folk runtomkring började jubla, skrika och klappa händera. Vi kom femma, och med tanke på min förkylning, det faktum att Liza hade en uttråkad start samt rädslan för de skrikande och jublande damerna så får vi vara nöjda! Hon fick jättefin kritik.

Uttråkad dam..

Så var det klart då!

2 nöjda, men trötta, damer.