Vad händer hos Pudlarna?

Vad händer hos Pudlarna?

Kurt har flyttat hemifrån

Katten KurtPosted by Nina Sun, April 11, 2010 08:02:23

Ja, ni läste rätt. Katten Kurt har flyttat hemifrån. Först och främst: det är ingen Kurt. Det visade sig att Kurt var en liten tjej. Som numera heter Ellie.

Ellie och hunden Liza kom inte riktigt överens, så Ellie fick flytta till mellanmatte på Alnö. Det är LAS som gäller i familjen: sist in först ut. Men han är iaf kvar inom familjen. Hos mellanmatte har Ellie hamnat i Paradiset; en massa gos och god mat. Hos mellanmatte finns grabbarna Pontus & Alexander. De överöser henne med kärlek.

Hon har så sakteliga börjat bli nyfiken på världen utanför huset och försöker gå ut vid varje tillfälle som ges.

Vi var där i fredags, då Alexander fyllde 8 år, minsta barnbarnet Charlie fick syn på katten och ropade "Där är Kurt!" ..kärt barn har många namn. Nu kan stormatte sova lugnt på nätterna när katten har det bra.

Datorkatt

Katten KurtPosted by Nina Thu, February 25, 2010 21:51:11

Kurt har blivit en riktig datorkatt...

Undra om den där musen går att äta..?

Är det detta som menas med capslock?

Katten Kurt

Katten KurtPosted by Nina Sat, February 20, 2010 17:10:40

Hallonskogen har fått utökning i form av en katt! Han heter Kurt. Han flyttade in igår och snabbt blev Husse hans favorit. Han spenderade natten i Husses säng och här sitter han och myser i Husses knä.

Hundarna blev lite tokiga när Kurt flyttade in. Speciellt Liza, hon tycker nog att han vore ett lagom mumsigt mellanmål. Men Kurt är lite kaxig och drar sig inte för att sätta vovvarna på plats med en rak höger och lite morr & fräs.